Woning verhuren

VBP Makelaars is ervaren in de tijdelijke en langdurige woning verhuur en assisteert u graag bij het vinden van huurders die zowel tijdelijk als voor lange duur bij u willen huren. U geeft aan hoe en wanneer u uw woning wilt verhuren en VBP Makelaars zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld! Wij bemiddelen in zowel zelfstandige (appartementen, studio´s en eengezinswoningen) als onzelfstandige woonruimte (kamers) in iedere prijsklasse. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Verhuuradvies

Wanneer u geïnteresseerd bent om uw woning te verhuren dan komt één van onze verhuurmakelaars vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs gebaseerd op het huurpuntenstelsel en de markt en over mogelijke veranderingen die aangebracht kunnen worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij uw woning op en schakelen wij een professionele fotograaf van ons kantoor in. De foto´s zullen worden geplaatst op de website van VBP Makelaars en websites van partner organisaties zoals Pararius, Jaap.nl, huurwoningen.nl, expatsrentals.com. Uw woning kunt u op verschillende manieren verhuren via VBP Makelaars

Download brochure: Verhuren doe je zo

Uw woning kunt u verhuren aan wie u wenst:

  • Expats en bedrijven;
  • Particulieren zoals gezinnen en stellen;
  • Studenten.

Naast de particulier, zijn expats en professionals een zeer belangrijke groep huurders. Wij werken samen met bedrijven om hun medewerkers een passende woning, gemeubileerd of gestoffeerd, te kunnen aanbieden.