Beleggen

Beleggen in Vastgoed

Onroerendgoed kopen voor verhuur kan een goed rendement opleveren. Momenteel levert sparen weinig tot niets op. De spaarrente zakt steeds verder weg en is momenteel nihil. Wat gaat u met uw spaargeld doen? Beleggen op de beurs is riskant. Er is een alternatief die minder risicovol is en een hoog rendement oplevert. Namelijk een tweede woning kopen voor verhuur. Het voordeel hiervan is dat u de zekerheid heeft van bezit. U legt uw spaargeld vast en ontvangt huurinkomsten. Omdat de woning uw bezit is, kunt u deze met meerwaarde verkopen. Daarom is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze.

Profiteer van de hoge huurprijzen binnen de vrije sector

Door met uw spaargeld een tweede huis of appartement voor verhuur te kopen, profiteert u van de hoge huurprijzen en toenemende vraag naar woonruimte. In alle steden is er een groot te kort aan sociale- en particuliere huurwoningen. Rondom Groot Amsterdam en de gemeente Haarlemmermeer zijn door het te kort woningen snel verhuurd. Door slim te kopen en binnen de vrije sector te verhuren, kunt u veilig beleggen en een hoog rendement behalen. Veel investeerders kiezen daarom steeds vaker voor beleggen in woonruimte rondom Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en ’t Gooi en Vechtstreek.

Hoe kopen en verhuren u een hoog rendement oplevert

Er is zekerheid van huurinkomsten, ook kan de woning kan met meerwaarde worden verkocht. Voor u betekent dit dat u, uw vermogen snel kunt laten toenemen. Het rendement voor het verhuren van een tweede huis of appartement, in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en ’t Gooi en Vechtstreek, kan namelijk tot 9,0 % of meer oplopen. Dit is geheel afhankelijk van de koopsom, locatie, aantal kamers, oppervlakte en inrichting van de woning.

Neem contact met ons op!